De laatste jaren heeft LED-verlichting een enorme vlucht genomen in de particuliere markt. Er zitten dan ook veel voordelen aan LED-verlichting.

Bij Nitelite zijn we een stap verder gegaan. Nitelite maakt gebruik van zogeheten LEC-technologie.

LEC-technologie is een vorm van elektroluminescentie. Hierbij zendt een materiaal licht uit als gevolg van een elektrische stroom, die er doorheen gevoerd wordt. LEC-technologie werkt met wisselstroom die wordt gestuurd naar 3 lagen. Daartussen bevindt zich een laag fosfor die oplicht door het elektromagnetisch veld dat de buitenlagen generen. Het gehele oppervlak is de lichtbron. Bij deze gelijkmatige verlichting komt er geen warmte vrij.

De lichtfrequentie zorgt ervoor dat de nachtrust niet wordt verstoord. Dit maakt Nitelite uitermate geschikt voor bijvoorbeeld de kinderkamer. Tegelijkertijd is het licht helder genoeg om te functioneren als ori├źntatieverlichting.

In Amerika wordt deze LEC verlichting al veelvuldig toegepast. U heeft nu ook de kans deze vooruitstrevende technologie in huis te halen.

Nitelite is een klein lampje welke in het stopcontact geplugd wordt. De LEC-technologie waar Nitelite gebruik van maakt is vele malen zuiniger en duurzamer dan LED-verlichting.

U krijgt de garantie dat een Nitelite minstens 43800 branduren heeft, ofwel u kunt een Nitelite 24 uur per dag laten branden voor 5 jaar lang. Dit kost u ongeveer 35 eurocent aan elektriciteitskosten over deze gehele periode.

Electroluminescent (LEC)